12.00 Sale! Gjirokastra, qyteti i gurte

Gjirokastra qyteti i gurte i shtepive muze

Vizitë në Gjirokaster dhe Tepelenë. Udhëtoni me ne drejt bukurive historike Shqiptare. Elite Travel Agency

10.00 Ostrog Monastery_1

Ostrog Niagara dhe Podgorica

Udhëtim 1-ditor! Shijoni natyrën dhe Historinë e mrekullueshme të Malit të Zi me Elite Travel Agency!

10.00 Lipa Cave (8)

Shpella e Lipes, Porto Montenegro dhe Cetinje

Udhetim 1-ditor ne Porto Montenegro dhe Cetinje! Shijoni natyrën dhe Historinë e mrekullueshme të Malit të Zi me Elite Travel Agency!

8.00 Udhetim 1-ditor ne kolashin

Udhetim 1-ditor ne Kolashin

Udhetim-1-ditor-ne-Kolashin Vizitoni dhe eksploroni bukuritë natyrore të destinacioneve më atraktive të stinës së dimrit me Elite Travel Agency!

14.00 Sale! Katedralja e Shën Trifonit, Kotor

Kotor & Budva! Udhetim 1 ditor

Udhetim 1-ditor ne Kotor & Budva. Shijoni natyrën dhe Historinë e mrekullueshme të Malit të Zi me Elite Tragel Agency!

14.00 Sale! ski

Dëborë në Mavrovë

Udhëtim brenda ditës në Mavrovë. Vizitoni dhe eksploroni bukuritë natyrore të destinacioneve më atraktive të stinës së dimrit me Elite Travel Agency!

9.00 Sale! Kisha e Shen Merise (Prespe)

Udhëtim në Korçë dhe Liqenin e Prespës

Vizitoni Korçën dhe Liqenin e Prespës. Udhëto me ne drejt thesareve të Shqipërisë. Elite Travel Agency

8.00 Mali i Rencit

Hiking Mali i Rrencit dhe Rana e Hedhun

Hiking Mali i Rrencit dhe Rana e Hedhun. Vizitoni dhe Eksploroni Shqipërinë mahnitëse me Elite Travel Agency.

8.00 Parku kombetar Divjake Karavasta

Udhëtim në Divjakë dhe Laguna e Karavastasë

Udhëtim në Divjakë dhe Laguna e Karavastasë. Vizitoni dhe Eksploroni Shqipërinë mahnitëse me Elite Travel Agency!

30.00 Guri-i-Zi-Shengjergj

Off road 4×4 dhe Hiking ne Shëngjergj

Udhëtim Off-road 4×4 dhe Hiking në Shëngjergj malet e Shqipërisë së mesme. Eksploroni Shqipërinë mahnitëse me Elite Travel Agency!

10.00 Razem

Udhëtim në Razëm

Udhëtim 1-ditor në Razëm, Mrekullia e alpeve Shqiptare dhe Shkodrën e kulturës dhe historisë. Vizitoni dhe Eksploroni Shqipërinë mahnitëse me Elite Travel Agency!

10.00 Prizren xhamia

Udhëtim në Prizren

Udhëtim 1-ditor në Prizren, kryeqytetin kulturor dhe historik të Kosovës! Vizitoni dhe Eksploroni destinacionet më mahnitëse me Elite Travel Agency!

11.00 udhëtim në Tamarë - Lëpushë

Udhëtim në Tamarë dhe Lëpushë

Vizitë në Tamarë dhe Lëpushë. Udhëtoni me ne drejt bukurive të egra të Alpeve Shqiptare. Elite Travel Agenc9

12.00 Katedralja e Korces

Korça dhe Voskopoja

Udhëtim 1-ditor në Korçën e serenatave dhe Voskopojën e bukur mes kishave. Vizitoni dhe eksploroni destinacionet më mahnitëse me Elite Travel Agency!

19.00 Sale! Shen Vasili

Vizitë në Sazan & Karaburun

Vizitoni  Sazanin dhe Karaburunin “e ndaluar”. Udhëto me ne drejt thesareve të Shqipërisë. Elite Travel Agency

8.00 Sale! Ujevara e Sotires

Ujëvara e Sotirës dhe Liqeni i Banjës

Udhëtim 1-ditor në ujëvarën e Sotirës. Vizitoni dhe eksploroni Shqipërinë mahnitëse me Elite Travel Agency!

12.00 Sale! lumi i shales ne alpet shqiptare

Lumi i Shalës, Perla e Alpeve Shqiptare

Vizitë në Lumin e Shalës, Perlën e Alpeve Shqiptare. Udhëtoni me ne drejt Tajlandës Shqiptare. Elite Travel Agency

10.00 Sale! Ohrid-Lake-11

Ohri i bukur, udhëtim në “Jeruzalemin” e Ballkanit

Ohri i bukur dhe Manastiri i Shën Naumit po na presin. Udhetoni me ne në “Jeruzalemin” e Ballkanit. Elite Travel Agency

Search Tour

Find your dream tour today!
Spoonbill
Scroll Top