69.00 Sale! Meteora- Manastiret Ne Meteora dhe Selanik

Manastiret ne Meteora, Janine dhe Kastoria

Udhëtim në Meteora, Janinë dhe Kastoria ! Shijoni natyrën dhe historinë greke me Elite Travel Agency!

38.00 Sale! Sarande udhetim Elite Travel Agency

Saranda Butrinti dhe Riviera

Udhëtim Saranda Butrinti dhe Riviera! Shijoni natyrën dhe Historinë e Jugut dhe Rivierës së Shqipërisë me Elite Travel Agency!

39.00 Sale! Porto Montenegro

Udhetim ne Malin e Zi – Kotor, Budva, Ostrog dhe Porto Montenegro

Udhëtim në Malin e Zi! Shijoni natyrën dhe Historinë e Malit të Zi me Elite Travel Agency!

80.00 Shqiperia Juglindore Off-Road

Shqiperia Juglindore, aventure Off-Road

Aventurë Off-Road në Shqipërinë Juglindore: Berat, Përmet, Gryka e Këlcyrës etj. Udhëtoni me Elite Travel Agency.

32.00 Liqeni i Matkes

Liqeni i Matkës, Shkup & Ohër

Udhëtim në Liqenin e Matkës! Shkup & Ohër. Vizitoni dhe eksploroni bukuritë natyrore dhe historinë e Maqedonisë së Veriut.

49.00 Banjat e benjes

Udhëtim në Përmet, Korçë dhe Ersekë!

Udhëtim në Përmet, Llixhat e Bënjës, Ersekë dhe Korçë. Vizitoni dhe eksploroni mrekullite e Shqiperise Juglindore.

79.00 Sale! Parlamenti i Serbise Beograd

Beograd, “Parisi” i Ballkanit

Udhëtim në Beograd, Parisi i Ballkanit. Vizitoni dhe Eksploroni Beogradin, Shkupin dhe Prishtinën me Elite Travel Agency.

40.00 Sale! Udhetim ne Bjeshket e Kelmendit- Elite Travel Agency

Udhetim ne Bjeshket e Kelmendit

” Udhetim ne Bjeshket e Kelmendit ”  Udhëtoni me ne drejt bukurive të egra të Alpeve Shqiptare dhe “Bjeshkët e Namuna”. Elite Travel Agency

26.00 Liqeni i Ohrit

Udhëtim 2-ditor në Ohër dhe Shën Naum

Udhëtim në Ohër dhe në Shën Naum, Vizitoni bukuritë natyrore dhe historinë e trevave shqiptare dhe të Maqedonisë së Veriut.

65.00 Mulliri i Vjeter (Valbone)1

Valbona, Zemra e Alpeve Shqiptare

Valbona, zemra e Alpeve Shqiptare, Vizitoni dhe Eksploroni bukuritë natyrore dhe historinë e trevave shqiptare.

Search Tour

Find your dream tour today!
Spoonbill
Scroll Top