Udhëtim i personalizuar

Për Individë ose grupe që shijojnë eksplorimin dhe udhëtimin në shtetet Ballkanike dhe Europiane, Elite Travel Agency ofron një përzgjedhje shërbimesh dhe programesh të personalizuara sipas buxhetit, preferencave dhe stilit tuaj.

– Transferta me Makinë private dhe limuzina
– Hotele dhe akomodime private
– Ture dhe Ekskursione të dizenjuara vetëm për ju
– Programe me autobuz ose avion
– Ture me interesa speciale
– Udhëtime tematike
– Udhëtime në natyrë (hiking, rafting, ture me biçikleta)
– Ekskursione ditore me karakter kulturor
– Rezervime për Koncerte, Shfaqje teatrale dhe Restorante

-Ne përpiqemi të krijojmë programe origjinale që plotësojnë dëshirat dhe përshtaten me buxhetet e klientëve tanë, duke e vendosur imagjinatën, inovacionin dhe kreativitetin sipas kërkesës së klientëve, dhe  duke synuar të japim  detaje sa më të veçanta për secilin program.
-Stafi ynë është veçanërisht i trajnuar për të ofruar shërbimet më të mira të mundshme deri në detajet më të vogla të programit.

Për një kërkesë më të detajuar, ju lutemi plotësoni formularin më poshtë dhe ekipi ynë do t’ju kontaktojë për të bërë të mundur TURIN TUAJ.

[ninja_form id=”4″]

Tailor Made Tours

For FIT or Groups that enjoy exploring and touring the Balkans (Albania, Macedonia, Kosovo, Montenegro, Greece, Serbia, Croatia, Slovenia, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria Rumania and its neighboring countries), Elite Travel DMC offers a selection of tailor-made programs and customized services that would best suit your style, budget and preferences:

– Airport welcome and briefing on program
– Private car and limousine transfers
– Hotel and private accommodation
– Custom designed tour itineraries and excursion
– Fly and drive programs
– Special interest coach tours
– Sailing boat
– Theme tours
– Biking, hiking and rafting tours
– Daily sightseeing tours and regular excursion programs
– Restaurant, concert and theater reservations

We endeavor to create original programs meeting the wishes and fitting the budgets of our clients, putting imagination, innovation and creativity at our clients’ request, aiming to give the extra touch to each program. Our staff is especially trained to provide the best possible services to the very end of each program.

For a more detailed request, please fill in the form below and we’ll get back to you shortly.