Mirë se vini në Elitetravel.al

Elite Travel Agency ka për qëllim t’ju asistojë gjatë kërkimit tuaj për udhëtimet që planifikoni në cdo kohë dhe periudhë të vitit, t’ju  informojë mbi shumë-llojshmërinë e shërbimeve që ne ofrojmë si dhe t’ju mundësojë kryerjen e rezervimeve për destinacionet që dëshironi. Përdorimi i shërbimeve tona, si në faqen e internetit apo në çdo agjenci udhëtimi partnere është subjekt i kushteve, të drejtave dhe detyrimeve të përmëndura në paragrafët e caktuar.

Elite Travel Agency është pjesë e Elite Travel Group, kompani turistike me mbi 20 vjet eksperiencë.  Të specializuar për udhëtime turistike, paketa pushimesh, produkte turistike, e shume sherbime te tjera. Operon në tregun Shqiptar (gjithashtu në Europën Juglindore) dhe ofron udhëtime, oferta, paketa gjatë gjithë vitit. Kompania e mbështet punën e saj në një staf shumë profesional dhe me një eksperiencë të konsiderueshme në fushën e shërbimeve.
Ju vetëm na zgjidhni, për të tjerat mendojmë ne…
Everlasting Experiences