Udhëtimet e fundjavës

16.00 8.00 Sale! udhëtim në Tamarë - Lëpushë

Udhëtim në Tamarë dhe Lëpushë

Vizitë në Tamarë dhe Lëpushë. Udhëtoni me ne drejt bukurive të egra të Alpeve Shqiptare. Elite Travel Agency

45.00 30.00 Sale! Sarande udhetim Elite Travel Agency

Saranda, Butrinti dhe Riviera!

Udhëtim në Rivierën Shqiptare! Shijoni natyrën dhe Historinë e Jugut dhe Rivierës së Shqipërisë me Elite Travel Agency!

49.00 36.00 Sale! Porto Montenegro

Udhetim në Malin e Zi – Kotor, Budva, Ostrog dhe Porto Montenegro

Udhëtim në Malin e Zi! Shijoni natyrën dhe Historinë e Malit të Zi me Elite Travel Agency!

8.00 Ohrid-Lake-11

Ohri i bukur, udhëtim në “Jeruzalemin” e Ballkanit

Ohri i bukur dhe Manastiri i Shën Naumit po na presin. Udhetoni me ne në “Jeruzalemin” e Ballkanit. Elite Travel Agency

35.00 Banjat e benjes

Udhëtim në Përmet, Korçë dhe Ersekë!

Udhëtim në Përmet, Llixhat e Bënjës, Ersekë dhe Korçë. Vizitoni dhe eksploroni mrekullite e Shqiperise Juglindore.

10.00 Katedralja e Shën Trifonit, Kotor

Kotor & Budva! Udhetim 1 ditor

Udhetim 1-ditor ne Kotor & Budva. Shijoni natyrën dhe Historinë e mrekullueshme të Malit të Zi me Elite Tragel Agency!

55.00 40.00 Sale! Udhetim ne Bjeshket e Kelmendit- Elite Travel Agency

Udhetim ne Bjeshket e Kelmendit

” Udhetim ne Bjeshket e Kelmendit ”  Udhëtoni me ne drejt bukurive të egra të Alpeve Shqiptare dhe “Bjeshkët e Namuna”. Elite Travel Agency

Paketat më të fundit!

249.00 199.00 Sale! 4 dite All-Inclusive ne Korfuz - Messonghi Beach Hotel - Elite Travel Agency

Udhetim 4-ditor All Inclusive ne Korfuz Messonghi Beach Hotel 3*

Udhëtim dhe plazh All-Inclusive në Greqi! Shijoni natyrën dhe plazhet në Korfuz me Elite Travel Agency!

45.00 30.00 Sale! Sarande udhetim Elite Travel Agency

Saranda, Butrinti dhe Riviera!

Udhëtim në Rivierën Shqiptare! Shijoni natyrën dhe Historinë e Jugut dhe Rivierës së Shqipërisë me Elite Travel Agency!

62.00 Messonghi Beach Hotel

Messonghi Beach Hotel All Inclusive (Transport i përfshirë)

Kaloni pushimet në Korfuz. Udhëtoni me ne drejt destinacioneve më në zë të momentit. Elite Travel Agency

35.00 Messonghi Beach Hotel

Messonghi Beach Hotel All Inclusive

Kaloni pushimet në Korfuz. Udhëtoni me ne drejt destinacioneve më në zë të momentit. Elite Travel Agency

49.00 36.00 Sale! Porto Montenegro

Udhetim në Malin e Zi – Kotor, Budva, Ostrog dhe Porto Montenegro

Udhëtim në Malin e Zi! Shijoni natyrën dhe Historinë e Malit të Zi me Elite Travel Agency!

639.00 320196-istanbul-kiz-kulesi-gulcan-acar-9-kwjpg-(1)

Egjeu Eklektik

Udhëtim me Kroçera me nisje nga Athina, vizitoni dhe eskploroni Mesdheun me Elite Travel Agency!!

639.00 agios-nikolaos-crete-1800x1000

Egjeu Idilik

Udhëtim me Kroçera me nisje nga Athina, vizitoni dhe eskploroni Mesdheun me Elite Travel Agency!!

899.00 Istanbul015

Në Gjurmët e Palit

Udhëtim me Kroçera me nisje nga Athina, vizitoni dhe eskploroni Mesdheun me Elite Travel Agency!!

879.00 Alexandria-CLASSIC-CAIRO-3

Tre kontinente

Udhëtim me Kroçera me nisje nga Athina, vizitoni dhe eskploroni Mesdheun me Elite Travel Agency!!

379.00 santorini-island-greece-1280x853

Eksplorimi Ikonik

Udhëtim me Kroçera me nisje nga Athina, vizitoni dhe eskploroni Mesdheun me Elite Travel Agency!!

379.00 Patmos1

Egjeu Ikonik

Udhëtim me Kroçera me nisje nga Athina, vizitoni dhe eskploroni Mesdheun me Elite Travel Agency!!

279.00 Santorini_Oia_1878_YSkoulas

Egjeu Ikonik

Udhëtim me Kroçera me nisje nga Athina, vizitoni dhe eskploroni Mesdheun me Elite Travel Agency!!

279.00 Syros

Eksplorimi Ikonik

Udhëtim me Kroçera me nisje nga Athina, vizitoni dhe eskploroni Mesdheun me Elite Travel Agency!!

10.00 Ostrog Monastery_1

Ostrog ”Manastiri ne shkemb”, Niagara & Podgorica!

Udhëtim 1-ditor! Shijoni natyrën dhe Historinë e mrekullueshme të Malit të Zi me Elite Travel Agency!

10.00 Lipa Cave (8)

Shpella e Lipes, Porto Montenegro dhe Cetinje

Udhetim 1-ditor ne Porto Montenegro dhe Cetinje! Shijoni natyrën dhe Historinë e mrekullueshme të Malit të Zi me Elite Travel Agency!

22.00 Hotel Moskva Budva

Hotel Moskva Budva

Kaloni pushimet në Budva. Udhëtoni me ne drejt destinacioneve më në zë të momentit. Elite Travel Agency

55.00 Blue Kotor Bay

Blue Kotor Bay Premium SPA Resort

Kaloni pushimet në Kotor. Udhëtoni me ne drejt destinacioneve më në zë të momentit. Elite Travel Agency

8.00 Udhetim 1-ditor ne kolashin

Udhetim 1-ditor ne Kolashin

Udhetim-1-ditor-ne-Kolashin Vizitoni dhe eksploroni bukuritë natyrore të destinacioneve më atraktive të stinës së dimrit me Elite Travel Agency!

10.00 Katedralja e Shën Trifonit, Kotor

Kotor & Budva! Udhetim 1 ditor

Udhetim 1-ditor ne Kotor & Budva. Shijoni natyrën dhe Historinë e mrekullueshme të Malit të Zi me Elite Tragel Agency!

10.00 ski

Dëborë në Mavrovë

Udhëtim brenda ditës në Mavrovë. Vizitoni dhe eksploroni bukuritë natyrore të destinacioneve më atraktive të stinës së dimrit me Elite Travel Agency!

transparent
travelife partner 1
iata 1
lufthansa citycenter 1
global incoming network 1
clin 1
transparent

Regjistrohuni ne newsletter per t'u

njoftuar te paret rreth udhetimeve tona.


travelife partner 1
iata 1
lufthansa citycenter 1
global incoming network 1
clin 1