Udhëtim në Prizren

Code: 20051832463
Ekskursion brenda ditës
  • Prizren xhamia
  • Udhetim ne prizren
  • Udhëtim në Prizren
  • Kalaja e Prizrenit
  • Udhëtim në Prizren
  • Kalaja e Prizrenit
  • Shtepia e Lidhjes se Prizrenit
  • Udhëtim në Prizren

Tour Features

  • Takimi dhe nisja nga Elbasani në orën 05:30 përballë kalasë, pranë rrapit të Bezistanit.
  • Takimi dhe nisja nga Tirana në orën 06:30 mbrapa stadiumit “Dinamo”, prane Proper Pizza .

Ekskursioni   Udhëtim në Prizren  – 10€/personi
Nisja në datat:
19,20,26,27                                 Qershor
3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31    Korrik

-Ekskursioni Udhëtim në Prizren  fillon me takimin dhe nisjen në orën 06.30 nga Tirana duke iu drejtuar pikës doganore të Morinës, me ndalesa dhe pushim përgjatë rrugës.
-Pas mbarimit të procedurave doganore, guida turistike vazhdon drejt qytetit të Prizrenit për të njohur dhe vizituar qendrën e Prizrenit, shtëpine e lidhjes Shqiptare të Prizrenit (muzeu me pagesë per tu paguar cash personalisht), Carshinë e vjetër, në lagjen Ortodokse buzë lumit Lumëbardha, urën e Gurtë disa qindra vjecare, kalanë e vjetër, etj.
-Kohë e lirë për të konsumuar  drekën me ushqime tradicionale dhe për shopping
-Takimi me grupin dhe  guidën në orën 15.30 dhe nisja për në Tiranë.
-Pas mbarimit të procedurave doganore, udhëtimi përgjatë rrugës së Kombit, me ndalesa gjatë rrugës, mbërritja në Tiranë dhe Elbasan në mbrëmje.

Fundi i ekskursionit tone!

 

Detajet e Udhëtimit

Detajet e Udhëtimit

Ju lutem shikoni më poshtë të gjitha detajet e udhëtimit

Nga ku nisemi
Tirana (pranë stadiumit “Dinamo”)
Elbasani  (përballe portës së kalasë, pranë rrapit të Bezistanit)
Autobusët tanë mund t’i dalloni prej logos “Elite Mobility” ose “Elite Travel Group”
Oraret e nisjes Elbasan:          05:30
Tiranë:              06:30
I lutemi klientëve të jenë 25 minuta para nisjes në vendtakim. Numri i telefonit të shoferit dhe guidës/shoqëruesit do tju dërgohet, me email apo telefon 12 orë përpara nisjes.
Orari i kthimit
Elbasan – Rreth orës 21:30
Tiranë – Rreth orës 20:30
Përfshihen në çmim
Shërbimi profesional i guidës gjatë gjithë udhëtimit
Transporti me autobus komod në të gjitha pikat e lartpërmendura.
NUK përfshihen në çmim
 

Dreka
Shpenzime Personale dhe Pije
Gjithçka tjetër që nuk është përmendur më lart
Nëse jeni të kënaqur me shërbimin jeni të lutur të jepni një shumë simbolike si bakshish për guidën dhe shoferin.

Ky tur eshte i hapur vetëm në datat e mëposhtme. Ju lutemi të kontrolloni kalendarin në të djathtë të ekranit ose të na kontaktoni për çdo pyetje

Rezervoni me ne

Rezervoni me ne

Rezervimi me Elite Travel Agency është i sigurt dhe i thjeshtë.

PA KOSTO TË FSHEHURA
Shikoni çdo çmim të mundshëm, pa tarifa rezervimi ose kosto të tjera të fshehura.

SIGURI NE TRANSAKSIONET TUAJA
Ne ndjekim standartet më të larta të protokolleve të sigurisë për t’i ofruar mysafirëve tanë siguri “online”.

POLITIKAT E PRIVATËSISË
Ne interesohemi për privatësinë e të dhënave tuaja personale dhe marrim të gjitha masat për t’u sigurar që jemi duke ecur me hapin e kohës përsa i përket rregullave për mbrojtjen e  të dhënave

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT
Rezervimi në faqen tonë është i shpejtë dhe i thjeshtë. Nëse keni kërkesa specifike, ekipi ynë i Operacioneve do të jetë gati për t’ju asistuar.

KONFIRMIMI I REZERVIMIT ME E-MAIL
Menjëherë pasi të keni kryer rezervimin , një e-mail me të gjitha detajet e rezervimit do të vijë në adresën tuaj

NDRYSHIME TË REZERVIMIT 
Ju mund të ndryshoni datën, specifikat ose personat në rezervimin tuaj pa asnjë kosto ekstra duke na kontaktuar në një nga numrat e telefonit ose adresën e e-mail deri ne 86 orë përpara fillimit të shërbimit.

POLITIKAT E KANCELIMEVE
Pagesa e bërë për këtë ekskursion është e pakthyeshme.
Ju mund të kanceloni deri në 86 orë përpara fillimit të udhëtimit dhe shumën e paguar mund ta transferoni tek një shërbim tjetër, ku diferenca do të kompensohet nga klienti.

SHUMË E RËNDËSISHME

Numri minimal për realizimin e këtij udhëtimi është 20 (njëzet) persona.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Udhëtim në Prizren”

Your email address will not be published.

*

Spoonbill
Scroll Top