udhëtim në Dubrovnik

Çfarë të Vizitoni në Dubrovnik?

Dubrovniku është një nga qytetet më të njohur në bregdetin Dalmat, në pjesën jugore të Kroacisë. Ky qytet piktoresk u krijua në vitin 1358 nga refugjatë Romakë dhe njihej me emrin Ragusa. Përgjatë historisë ka patur ndikime bizantine, sllave e veneciane dhe sot është edhe pjesë e trashëgimisë kulturore të mbrojtur nga UNESCO. Por, çfarë [...]
Udhëtim në Meteora, greqi

Udhëtim në Meteora: Një Eksperiencë Fantastike

Meteora është padyshim një nga zonat më spektakolare në Greqi. Një vend kaq afër Shqipërisë, por krejtësisht ndryshe nga çdo gjë tjetër që keni parë. Si madhështia e natyrës, ashtu edhe ndikimi njerëzor bëjnë që një udhëtim në Meteora të jetë një eksperiencë unike. Njihuni me historinë dhe fakte interesante mbi Meteorën Që nga kohët [...]
Udhëtim në Selanik

Pse duhet të Zgjidhni një Udhëtim në Selanik?

Selaniku, qyteti i dytë më i madh në Greqi, është një nga zonat më interesante për të përjetuar një eksperiencë të vërtetë greke. Sa antik aq edhe modern, ky qytet ka marrë vëmendjen e vizitorëve nga e gjithë bota. Por, çfarë e bën një udhëtim në Selanik kaq tërheqës? Atraksione të llojeve të ndryshme Selaniku [...]
plava gucia

Plava & Gucia: Një Rrugëtim mes Historisë

Plava dhe Gucia, ky udhëtim yni i rradhës është një ndërthurje fantastike mes historisë dhe atraksioneve. Nje rrugëtim mes disa prej zonave me interesante në Malin e Zi, të lidhura ngushtë edhe me historinë shqiptare. Plava dhe Gucia Pjesa interesante e këtij udhëtimi nis që me kalimin e kufirit nga Tamara dhe Lëpusha. Ashtu si [...]
Slovenska Plaza Budva Elite Travel Agency

Pushime në Hotel Slovenska Plaza

Hotel Slovenska Plaza është i vendosur në një mjedis autentik mesdhetar në Budva. Ky resort familjar përfshin 10 vila të ndara. Gjerësia e kompleksit krijon përshtypjen e të ecurit nëpër një fshat turistik, të vendosur në bregdetin Adriatik. Për më tepër ofron restorante, kafene, dyqane, një galeri, agjensi turistike, qendra estetike, dhe shumë më tepër [...]
Udhëtime me Kroçerë

4 Opsione për Pushime të Paharrueshme

Nëse doni të provoni një eksperiencë ndryshe, të eksploroni disa vende njëherësh, por edhe të shijoni një shërbim cilësor, atëhëre kroçerat janë zgjedhja ideale për ju. Një mënyrë mjaft e mirë për të pushuar, por në të njejtën kohë të eksploroni disa prej destinacioneve më interesante në botë. Prandaj, po ju prezantojmë me disa opsione [...]
udhëtim në podgoricë

Çfarë të Vizitoni Gjatë Rrugës për në Podgoricë

Shumë prej jush mund ta njohin Podgoricën si një qytet të zakonshëm ku mund të gjeni bare, restorante apo qendra tregtare. Në fakt, mund të gjeni shumë më tepër se kaq. Pjesët që e bëjnë vërtet interesant këtë destinacion janë atraksionet që gjenden rreth qytetit dhe që për turistët shqiptar janë lehtësisht të arritshme përgjatë [...]
udhëtim në Malin e Zi

Një udhëtim në Malin e Zi: Kotorr & Budva

Një vend mjaft interesant për tu vizituar gjatë gjithë vitit është edhe Mali i Zi. Mes atraksioneve të shumta ne po ju sjellim një udhëtim në Malin e Zi, në dy nga vendet më të bukura: Kotor dhe Budva. Kotor Kotori është një destinacion shumë interesant në Malin e Zi. I ndërtuar gjatë periudhës së [...]

Search Tour

Find your dream tour today!
Spoonbill
Scroll Top