Udhëtim në Tamarë dhe Lëpushë

Code: 20063032605
Ekskursion brenda ditës
 • udhëtim në Tamarë - Lëpushë
 • udhëtim në Tamarë – Lëpushë
 • Ujevara e Lepushes
 • Lepushe
 • Lepushe
 • udhëtim në Tamarë – Lëpushë
 • udhëtim në Tamarë – Lëpushë
 • Ura e Tamares
 • Ballkoni i Enverit
 • Leqet e Hotit
 • Lumi i Cemit Kelmend Malesi e Madhe
 • Shiroke
 • Shiroke

Tour Features

     Udhëtim në Tamarë – Lëpushë – 11€/personi

 • Takimi dhe nisja nga Elbasani përballë kalasë, pranë Rrapit të Bezistanit në orën 05:30.
 • Takimi dhe nisja nga Tirana pranë stadiumit “Dinamo” në orën 06:30.

  Nisja në datat:
  4, 5, 11, 12, 18, 19, 25, 26                Shtator

  2, 3, 9, 10, 16, 17, 23, 24, 30, 31    Tetor
  6, 7, 13, 14, 20, 21, 27, 28               Nëntor

-Udhëtimi në Tamarë – Lëpushë fillon me  rrugën drejt Alpeve Shqiptare. Guida turistike do të na mundësojë të shohim një shumëllojshmëri peisazhesh që na japin një tablo të mrekullive natyrore që kjo zonë na ofron. Ndalesa e parë do të kryhet në Leqet e Hotit, tek e ashtuquajtura “Ballkoni i Enverit”, për të shijuar pamjen magjepsëse të zonës së Kelmendit. Më pas udhëtimi ynë vazhdon me rrugën e bukur drejt Lëpushës.

-Pas mbërritjes në Lëpushë, rreth orës 11:30 kemi kohë të lirë për aktivitete të ndryshme në natyrë si: Piknik, futboll, volejboll, ecje malore, hiking, eksplorim i zonës etj. Gjithashtu në Lëpushë do të keni mundësi të shijoni drekën dhe të provoni produktet “bio” të zonës.

-Pas vizitës në fshatin e Lëpushës, i drejtohemi fshatit alpin të Tamarës.

-Tamara është fshati më i madh i zonës. Ky vend e ka marrë emrin nga gruaja e veizit të Shkodrës, i cili ndërtoi edhe urën e Tamarës aty pranë. Në Tamarë do t’ju jepet mundësia të shijoni qendrën e restauruar të fshatit dhe të shijoni ushqime tradicionale të zonës në njërin prej restoranteve në qendër të fshatit turistik.

-Pas vizitës në Tamarë , guida turistike vazhdon drejt Tiranës dhe Elbasanit me ndalesa të shkurtra përgjatë rrugës për kafe dhe tualet.

Fundi i ekskursionit ditor Tamarë – Lëpushë.

Detajet e udhëtimit

Detajet e udhëtimit

Ju lutem shikoni më poshtë të gjitha detajet e udhëtimit

Nga ku nisemi Tirana (pranë Stadiumit “Dinamo”)
Elbasani  (përballe portës së kalasë, pranë rrapit të Bezistanit)
Autobusët tanë mund t’i dalloni prej logos “Elite Mobility” ose “Elite Travel Group”
Oraret e nisjes
Elbasan:           05:30
Tiranë:              06:30


I lutemi klientëve të jenë 25 minuta para nisjes në vendtakim. Numri i telefonit të shoferit dhe guidës/shoqëruesit do tju dërgohet, me email apo telefon 12 orë përpara nisjes.

Oraret e përfundimit të udhëtimit Tiranë – rreth orës    21:30
Elbasan – rreth orës 22:00
Përfshihen në çmim
Shërbimi profesional i guidës
Transporti me autobus komod në pikat e lartpërmendura
NUK përfshihen në çmim
Dreka
Gjithçka tjetër që nuk është përmendur më lart
Shpenzime Personale dhe Pije

Ky tur eshte i hapur vetëm në datat e mëposhtme. Ju lutemi të kontrolloni kalendarin në të djathtë të ekranit ose të na kontaktoni për çdo pyetje

Rezervoni me ne

Rezervoni me ne

Rezervimi me Elite Travel Agency është i sigurt dhe i thjeshtë.

 

PA KOSTO TË FSHEHURA
Shikoni çdo çmim të mundshëm, pa tarifa rezervimi ose kosto të tjera të fshehura.

SIGURI NE TRANSAKSIONET TUAJA
Ne ndjekim standartet më të larta të protokolleve të sigurisë për t’i ofruar mysafirëve tanë siguri “online”.

POLITIKAT E PRIVATËSISË
Ne interesohemi për privatësinë e të dhënave tuaja personale dhe marrim të gjitha masat për t’u sigurar që jemi duke ecur me hapin e kohës përsa i përket rregullave për mbrojtjen e  të dhënave

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT
Rezervimi në faqen tonë është i shpejtë dhe i thjeshtë. Nëse keni kërkesa specifike, ekipi ynë i Operacioneve do të jetë gati për t’ju asistuar.

KONFIRMIMI I REZERVIMIT ME E-MAIL
Menjëherë pasi të keni kryer rezervimin , një e-mail me të gjitha detajet e rezervimit do të vijë në adresën tuaj

NDRYSHIME TË REZERVIMIT 
Ju mund të ndryshoni datën, specifikat ose personat në rezervimin tuaj pa asnjë kosto ekstra duke na kontaktuar në një nga numrat e telefonit ose adresën e e-mail deri ne 86 orë përpara fillimit të shërbimit.

POLITIKAT E KANCELIMEVE
Pagesa e bërë për këtë ekskursion është e pakthyeshme.
Ju mund të kanceloni deri në 86 orë përpara fillimit të udhëtimit dhe shumën e paguar mund ta transferoni tek një shërbim tjetër, ku diferenca do të kompensohet nga klienti.

SHUMË E RËNDËSISHME

Numri minimal për realizimin e këtij udhëtimi është 20 (njëzet) persona.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Udhëtim në Tamarë dhe Lëpushë”

Your email address will not be published.

*

Spoonbill
Scroll Top