Gjirokastra qyteti i gurte i shtepive muze

Code: 20051832467
Ekskursion brenda ditës
  • Gjirokastra, qyteti i gurte
  • Skenduli
  • Gjirokastr, qyteti i gurte
  • Gjirokastra, qyteti i gurte
  • Gjirokastra, qyteti i gurte1

Tour Features

Gjirokastra qyteti i gurte i shtepive muze – 12€/personi

  • Nisja nga Tirana ne oren 06:00 mbrapa Stadiumit Dinamo, prane Proper Pizza
  • Nisja nga Elbasani ne oren 06:40 tek Rrapi i Bezistanit, perballe Portes se Kalase

-Nisja nga Tirana në orën 06.00. Ndalesa përgjatë rrugës për kafe para mbërritjes në Gjirokaster

– Pas mbërritjes kohe e lirë për drekë dhe pas drekës vizitë e qytetit të gurtë pjesë e mbrojtjes së trashegimisë kulturore botërore, UNESCO. Vizitë e Kalase se Argjirose dhe Muzeut te Armeve brenda kalasë. Pas vizitës së kalasë vizitojme qytetin e vjetër dhe qafën e pazarit. Me dëshirë vizitë e shtëpisë se Skendulajve, shtëpi karakterisitke e zonës e shpallur monument kulture ku mund të eksploroni arkitekturen e vecantë

-Pas vizitës së Gjirokastrës, i drejtohemi Tepelenes per nje vizite te qytetit, kalase e Ali Pashes dhe sheshi “Lord Bajroni”

-Nisja drejt Tiranës me ndalesa gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë dhe fundi i programit

Fundi i ekskursionit ditor Gjirokastra, qyteti i gurte i shtepive muze .

Detajet e udhëtimit

Detajet e udhëtimit

Ju lutem shikoni më poshtë të gjitha detajet e udhëtimit

Nga ku nisemi Tirana (mbrapa Stadiumit “Dinamo”, pranë Proper Pizza)
Elbasani  (përballe portës së kalasë, pranë rrapit të Bezistanit)
Autobusët tanë mund t’i dalloni prej logos “Elite Mobility” ose “Elite Travel Group”
Oraret e nisjes
Tiranë:              06:00
Elbasan:           06:40


I lutemi klientëve të jenë 25 minuta para nisjes në vendtakim. Numri i telefonit të shoferit dhe guidës/shoqëruesit do tju dërgohet, me email apo telefon 12 orë përpara nisjes.

Oraret e përfundimit të udhëtimit Tiranë – rreth orës    22:00
Elbasan – rreth orës 21:30
Përfshihen në çmim
Shërbimi profesional i guidës
Transporti me autobus komod në pikat e lartpërmendura
NUK përfshihen në çmim
Dreka
Gjithçka tjetër që nuk është përmendur më lart
Shpenzime Personale dhe Pije

Ky tur eshte i hapur vetëm në datat e mëposhtme. Ju lutemi të kontrolloni kalendarin në të djathtë të ekranit ose të na kontaktoni për çdo pyetje

Rezervoni me ne

Rezervoni me ne

Rezervimi me Elite Travel Agency është i sigurt dhe i thjeshtë.

 

PA KOSTO TË FSHEHURA
Shikoni çdo çmim të mundshëm, pa tarifa rezervimi ose kosto të tjera të fshehura.

SIGURI NE TRANSAKSIONET TUAJA
Ne ndjekim standartet më të larta të protokolleve të sigurisë për t’i ofruar mysafirëve tanë siguri “online”.

POLITIKAT E PRIVATËSISË
Ne interesohemi për privatësinë e të dhënave tuaja personale dhe marrim të gjitha masat për t’u sigurar që jemi duke ecur me hapin e kohës përsa i përket rregullave për mbrojtjen e  të dhënave

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT
Rezervimi në faqen tonë është i shpejtë dhe i thjeshtë. Nëse keni kërkesa specifike, ekipi ynë i Operacioneve do të jetë gati për t’ju asistuar.

KONFIRMIMI I REZERVIMIT ME E-MAIL
Menjëherë pasi të keni kryer rezervimin , një e-mail me të gjitha detajet e rezervimit do të vijë në adresën tuaj

NDRYSHIME TË REZERVIMIT 
Ju mund të ndryshoni datën, specifikat ose personat në rezervimin tuaj pa asnjë kosto ekstra duke na kontaktuar në një nga numrat e telefonit ose adresën e e-mail deri ne 86 orë përpara fillimit të shërbimit.

POLITIKAT E KANCELIMEVE
Pagesa e bërë për këtë ekskursion është e pakthyeshme.
Ju mund të kanceloni deri në 86 orë përpara fillimit të udhëtimit dhe shumën e paguar mund ta transferoni tek një shërbim tjetër, ku diferenca do të kompensohet nga klienti.

SHUMË E RËNDËSISHME

Numri minimal për realizimin e këtij udhëtimi është 20 (njëzet) persona.

Video

Video

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gjirokastra qyteti i gurte i shtepive muze”

Your email address will not be published.

*

 

Spoonbill
Scroll Top