Vizitë në Sazan & Karaburun

Code: 20051832462
Ekskursion brenda ditës
 • Shen Vasili
 • sazani dhe karaburuni ekskursion
 • Gjiri i Shen Vasilit
 • sazani dhe karaburuni ekskursion
 • Shpella e Haxhi Alise
 • Shkolla e Sazanit
 • sazani dhe karaburuni ekskursion

Tour Features

 •  Nisja nga Tirana ne oren 05:45 mbrapa stadiumit Dinamo, prane Proper Pizza.
 •  Nisja nga Elbasani ne oren 06:30 përballë kalasë, pranë rrapit të Bezistanit.

Sazani dhe Karaburuni ekskursion – 19€/personi

 • Nisja në datat:
  19,20,26,27                                 Qershor

  3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31    Korrik

-Sazani dhe Karaburuni ekskursion fillon me takimin dhe nisjen drejt qytetit të Vlorës. Mbërritja në portin kryesor të qytetit të Vlorës dhe pas embarkimit, nisja në orën 09:30 për lundrim me anije.

-Ndalesë për plazh për 3-4 orë në gadishullin e Karaburunit. Sipas dëshirës mundësi për konsumimin e drekës në restorantin pranë plazhit.
-Guida përfshin vizitë panoramike në shpellën më të madhe bregdetare në brigjet shqiptare, Shpellën e Haxhi Alisë , detarit ulqinak që e përdori shpellën për tu mbrojtur prej sulmeve nga deti.
-Ndalesë dhe vizitë rreth 1 orë  në ishullin e Sazanit , dikur një nga bazat më të rëndësishme ushtarake gjatë kohës së komunizmit, jo vetëm për Shqipërinë por për të gjithë mesdheun, tani e kthyer në të vetmin Park Kombëtar Detar në Shqipëri.
-Kjo shëtitje e mrekullueshme mbaron rreth orës 18:30 – 19:00 në portin kryesor të qytetit të Vlorës.

-Guida turistike vazhdon me nisjen për në Tiranë me një ndalesë të shkurtër për kafe. Mbërritja në Tiranë dhe Elbasan në mbrëmje.

Fundi i Sazani dhe Karabaruni ekskursion.

Detajet e udhëtimit

Detajet e udhëtimit

Ju lutem shikoni më poshtë të gjitha detajet e udhëtimit

Nga ku nisemi
Tirana (pranë stadiumit “Dinamo”)
Elbasani (përballe portës së kalasë, pranë rrapit të Bezistanit)
Autobusët tanë mund t’i dalloni prej logos “Elite Mobility” ose “Elite Travel Group”
Oraret e nisjes
Tiranë:              05:45
Elbasan:           06:30
I lutemi klientëve të jenë 25 minuta para nisjes në vendtakim. Numri i telefonit të shoferit dhe guidës/Shoqëruesit do tju dërgohet, me email apo telefon 12 orë përpara nisjes.
Oraret e përfundimit të udhëtimit Tiranë – Rreth orës 20:00
Elbasan – Rreth orës 21:00
Përfshihen në çmim
Shërbimi profesional i guidës
Transporti me autobus komod në pikat e lartpërmendura
Shetitja me anije sipas itinerarit Vlore- gadishulli i Karaburunit – ishulli i Sazanit-Vlorë
NUK përfshihen në çmim
Dreka
Gjithçka tjetër që nuk është përmendur më lart
Shpenzime personale dhe pije
Çadrat dhe krevatët e plazhit ne Karaburun
Nëse jeni të kënaqur me shërbimin jeni të lutur të jepni një shumë simbolike si bakshish për guidën dhe shoferin.

Ky tur eshte i hapur vetëm në datat e mëposhtme. Ju lutemi të kontrolloni kalendarin në të djathtë të ekranit ose të na kontaktoni për çdo pyetje

Rezervoni me ne

Rezervoni me ne

Rezervimi me Elite Travel Agency është i sigurt dhe i thjeshtë.

PA KOSTO TË FSHEHURA
Shikoni çdo çmim të mundshëm, pa tarifa rezervimi ose kosto të tjera të fshehura.

SIGURI NE TRANSAKSIONET TUAJA
Ne ndjekim standartet më të larta të protokolleve të sigurisë për t’i ofruar mysafirëve tanë siguri “online”.

POLITIKAT E PRIVATËSISË
Ne interesohemi për privatësinë e të dhënave tuaja personale dhe marrim të gjitha masat për t’u sigurar që jemi duke ecur me hapin e kohës përsa i përket rregullave për mbrojtjen e  të dhënave

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT
Rezervimi në faqen tonë është i shpejtë dhe i thjeshtë. Nëse keni kërkesa specifike, ekipi ynë i Operacioneve do të jetë gati për t’ju asistuar.

KONFIRMIMI I REZERVIMIT ME E-MAIL
Menjëherë pasi të keni kryer rezervimin , një e-mail me të gjitha detajet e rezervimit do të vijë në adresën tuaj

NDRYSHIME TË REZERVIMIT 
Ju mund të ndryshoni datën, specifikat ose personat në rezervimin tuaj pa asnjë kosto ekstra duke na kontaktuar në një nga numrat e telefonit ose adresën e e-mail deri ne 86 orë përpara fillimit të shërbimit.

POLITIKAT E KANCELIMEVE
Pagesa e bërë për këtë ekskursion është e pakthyeshme.
Ju mund të kanceloni deri në 86 orë përpara fillimit të udhëtimit dhe shumën e paguar mund ta transferoni tek një shërbim tjetër, ku diferenca do të kompensohet nga klienti.

SHUMË E RËNDËSISHME

Numri minimal për realizimin e këtij udhëtimi është 20 (njëzet) persona.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vizitë në Sazan & Karaburun”

Your email address will not be published.

*

Spoonbill
Scroll Top