Laki Hotel & SPA

  • Laki Hotel & SPA
  • restaurant
  • spa2
  • spa3
  • twin-lakeview-lakihotelspa1
  • twin-lakeview-lakihotelspa2
  • twin-lakeview-lakihotelspa3
  • double-lakihotelspa-mountain-wc
  • L1E7715A1W1600H1066

Tour Features

Kaloni pushimet tuaja në Laki Hotel & SPA Oher

Hotel Laki & Spa ofron një ndërthurje të mikpritjes Lindore dhe Perëndimore në një atmosferë elegance të përjetshme, përtej dhomave komode, luksoze, me stil dhe pamjes së pakrahasueshme të malit dhe liqenit. I pozicionuar buze Lioqenit te Ohrit dhe Prane Parkut Kombetar te Malit te Thate, Hotel & SPA Laki eshte destinacioni juaj i preferuar i cili ofron qetesine, komfortin dhe sherbimin qe ju meritoni.

Detajet e Udhëtimit

Detajet e Udhëtimit

Ju lutem shikoni më poshtë të gjitha detajet e udhëtimit

Përfshihen në çmim
Fjetja dhe mëngjesi
WI-FI në të gjithë hotelin
Perdorimi pa pagese i  Jacuzzi, Sauna dhe Banjos Turke
Taksa Turistike
NUK përfshihen në çmim
Pijet dhe Shpenzimet personale
Darka (+10€/person/natë)
Transporti

 

Shumë e Rëndësishme:

Çmimi i Reklamuar është për 1 person/natë

 

Rezervoni me ne

Rezervoni me ne

PA KOSTO TË FSHEHURA
Shikoni çdo çmim të mundshëm, pa tarifa rezervimi ose kosto të tjera të fshehura

SIGURI NE TRANSAKSIONET TUAJA
Ne ndjekim standartet më të larta të protokolleve të sigurisë për t’i ofruar mysafirëve tanë siguri “online”.

POLITIKAT E PRIVATËSISË
Ne interesohemi për privatësinë e të dhënave tuaja personale dhe marrim të gjitha masat për t’u sigurar që jemi duke ecur me hapin e kohës përsa i përket rregullave për mbrojtjen e  të dhënave

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT
Rezervimi në faqen tonë është i shpejtë dhe i thjeshtë. Nëse keni kërkesa specifike, ekipi ynë i Operacioneve do të jetë gati për t’ju asistuar.

KONFIRMIMI I REZERVIMIT ME E-MAIL
Menjëherë pasi të keni kryer rezervimin , një e-mail me të gjitha detajet e rezervimit do të vijë në adresën tuaj

NDRYSHIME TË REZERVIMIT
Ndryshimi i Emrit të personave ne udhëtim mund të bëhet deri në 5 ditë perpara fillimit të udhëtimit
Nëse dëshironi të ndryshoni datën ose specifikat e rezervimit tuaj, ju mund të na kontaktoni në nje nga numrat e telefonit ose adresën e e-mail.

POLITIKAT E KANCELIMEVE
Për të përfituar kompensim të plotë për këtë shërbim, duhet të kanceloni të paktën 15 ditë përpara fillimit të udhëtimit.
Anullimi do të quhet se është kryer në momentin që klienti paraqitet personalisht (ose i përfaqësuar nga një pjestar i grupit kur udhëtimi është rezervuar në grup) në njërën nga zyrat e agjencisë, ose duke dërguar email në adresën [email protected] për t’u tërhequr nga marrëdhënia e krijuar me agjencinë.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Laki Hotel & SPA”

Your email address will not be published.

*

Scroll Top

Searching Availability...