Hotel Moskva Budva

 • Hotel Moskva Budva
 • Hotel Moskva Budva
 • Hotel Lobby Moskva
 • Restoranti Hotel Moskva
 • Pishina Hotel Moskva
 • Dhoma dyshe
 • Dhoma dyshe
 • Psihina Hotel Moskva
 • Apartament
 • Apartament
 • Apartament

Tour Features

Kaloni pushimet tuaja në Hotel Moskva në Budva

Hotel Moskva Budva është një ndërtesë moderne dhe luksoze, e ndërtuar në stilin neoklasik për t’ju përshtatur arkitekturës së qytetit të vjetër të Budvës. Hoteli ndodhet në qytet 120 metra nga qendra dhe zona e plazhit. Dizajni i tij unik i brendshëm, në përputhje me standardet botërore, do ta bëjë çdo minutë të qëndrimit tuaj të jetë i veçantë!

Hotel Moskva ofron rehati dhe siguri, miksuar kjo me një ambient ekskluziv, relaksues dhe të ngrohtë të hotelit, si dhe shërbim me cilësi të lartë përmes qasjes së personalizuar, do ta bëjnë këtë hotel të preferuarin tuaj.

Për ju, ne do të hartojmë një pushim të paharrueshëm familjar, të gjejmë ambientet më të bukura për pushime aktive sportive, të organizojmë ngjarjet tuaja të veçanta. Për ripërtëritjen e trupit dhe shpirtit, filloni pushimet tuaja duke pushuar në qendrën tonë Wellness & Spa, dhe pastaj lini ekipin tonë të kuzhinës, i cili do të përgatisë për ju një histori unike gastronomike.

Detajet e Udhëtimit

Detajet e Udhëtimit

Ju lutem shikoni më poshtë të gjitha detajet e udhëtimit

Përfshihen në çmim
Fjetja dhe mëngjesi
WI-FI në të gjithë hotelin
NUK përfshihen në çmim
Pijet dhe Shpenzimet personale
Taksa Turistike (1.5€/person/natë)
Darka (+10€/person/natë)
Transporti

 

Shumë e Rëndësishme:

Çmimi i Reklamuar është për 1 person/natë

Politikat e fëmijëve

Foshnjet janë pa pagesë në të njejtin krevat me prindërit (mosha 0-4.99 vjeç)
Nga mosha 12 vjeç do të konsiderohen si të rritur dhe paguajnë 20€/natë (në krevat personal)
Personi në dhomë teke paguan 30% të çmimit të dhomës

Rezervoni me ne

Rezervoni me ne

PA KOSTO TË FSHEHURA
Shikoni çdo çmim të mundshëm, pa tarifa rezervimi ose kosto të tjera të fshehura

SIGURI NE TRANSAKSIONET TUAJA
Ne ndjekim standartet më të larta të protokolleve të sigurisë për t’i ofruar mysafirëve tanë siguri “online”.

POLITIKAT E PRIVATËSISË
Ne interesohemi për privatësinë e të dhënave tuaja personale dhe marrim të gjitha masat për t’u sigurar që jemi duke ecur me hapin e kohës përsa i përket rregullave për mbrojtjen e  të dhënave

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT
Rezervimi në faqen tonë është i shpejtë dhe i thjeshtë. Nëse keni kërkesa specifike, ekipi ynë i Operacioneve do të jetë gati për t’ju asistuar.

KONFIRMIMI I REZERVIMIT ME E-MAIL
Menjëherë pasi të keni kryer rezervimin , një e-mail me të gjitha detajet e rezervimit do të vijë në adresën tuaj

NDRYSHIME TË REZERVIMIT
Ndryshimi i Emrit të personave ne udhëtim mund të bëhet deri në 5 ditë perpara fillimit të udhëtimit
Nëse dëshironi të ndryshoni datën ose specifikat e rezervimit tuaj, ju mund të na kontaktoni në nje nga numrat e telefonit ose adresën e e-mail.

POLITIKAT E KANCELIMEVE
Për të përfituar kompensim të plotë për këtë shërbim, duhet të kanceloni të paktën 15 ditë përpara fillimit të udhëtimit.
Anullimi do të quhet se është kryer në momentin që klienti paraqitet personalisht (ose i përfaqësuar nga një pjestar i grupit kur udhëtimi është rezervuar në grup) në njërën nga zyrat e agjencisë, ose duke dërguar email në adresën info@etg.al për t’u tërhequr nga marrëdhënia e krijuar me agjencinë.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hotel Moskva Budva”

Your email address will not be published.

*

 

Spoonbill
Scroll Top