Hotel Avala Budva

 • Avala Air View
 • Hotel Avala Budva
 • Hotel Avala Budva
 • Hotel Avala Budva
 • Swimming pool Avala
 • Sauna
 • Avala Gym
 • Hotel Avala Budva
 • Hotel Avala Budva
 • Avala restaurant
 • Hotel Avala Budva

Tour Features

Kaloni pushimet tuaja në Hotel Avala në Budva

Hotel Avala është i pozicionuar në qendrën turistik të qytetit të Budva, buzë detit dhe fare pranë me qytetin e vjetër të Budvas.

Ndikimet e vjetra dhe të reja, lokale dhe globale, të cilat bashkohen në një harmoni të gjallë. Avala Resort & Villas është padyshim destinacioni juaj i preferuar për të shijuar një fundjavë ndryshe ose për të kaluar pushimet tuaja verore në çift ose me familjen tuaj.

Detajet e Udhëtimit

Detajet e Udhëtimit

Ju lutem shikoni më poshtë të gjitha detajet e udhëtimit

Përfshihen në çmim
Fjetja dhe mëngjesi
Darka
Përdorimi i Pishinës së brendshme, palestrës dhe Saunas
20% ulje për shërbimet SPA
WI-FI në të gjithë hotelin
NUK përfshihen në çmim
Pijet dhe Shpenzimet personale
Taksa Turistike 1.5€/person/natë
Transporti

 

Shumë e Rëndësishme:

Çmimi i Reklamuar është për 1 person/natë

Politikat e fëmijëve

Foshnjet janë pa pagesë në të njejtin krevat me prindërit (mosha 0-6.99 vjeç)
Fëmijë paguajnë 20 Euro/natë (mosha 7-11.99 vjeç) (në krevat personal)
Nga mosha 12 vjeç do të konsiderohen si të rritur dhe paguajnë 80% të cmimit/person/natë (në krevat personal)

Rezervoni me ne

Rezervoni me ne

PA KOSTO TË FSHEHURA
Shikoni çdo çmim të mundshëm, pa tarifa rezervimi ose kosto të tjera të fshehura

SIGURI NE TRANSAKSIONET TUAJA
Ne ndjekim standartet më të larta të protokolleve të sigurisë për t’i ofruar mysafirëve tanë siguri “online”.

POLITIKAT E PRIVATËSISË
Ne interesohemi për privatësinë e të dhënave tuaja personale dhe marrim të gjitha masat për t’u sigurar që jemi duke ecur me hapin e kohës përsa i përket rregullave për mbrojtjen e  të dhënave

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT
Rezervimi në faqen tonë është i shpejtë dhe i thjeshtë. Nëse keni kërkesa specifike, ekipi ynë i Operacioneve do të jetë gati për t’ju asistuar.

KONFIRMIMI I REZERVIMIT ME E-MAIL
Menjëherë pasi të keni kryer rezervimin , një e-mail me të gjitha detajet e rezervimit do të vijë në adresën tuaj

NDRYSHIME TË REZERVIMIT
Ndryshimi i Emrit të personave ne udhëtim mund të bëhet deri në 5 ditë perpara fillimit të udhëtimit
Nëse dëshironi të ndryshoni datën ose specifikat e rezervimit tuaj, ju mund të na kontaktoni në nje nga numrat e telefonit ose adresën e e-mail.

POLITIKAT E KANCELIMEVE
Për të përfituar kompensim të plotë për këtë shërbim, duhet të kanceloni të paktën 15 ditë përpara fillimit të udhëtimit.
Anullimi do të quhet se është kryer në momentin që klienti paraqitet personalisht (ose i përfaqësuar nga një pjestar i grupit kur udhëtimi është rezervuar në grup) në njërën nga zyrat e agjencisë, ose duke dërguar email në adresën [email protected] për t’u tërhequr nga marrëdhënia e krijuar me agjencinë.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hotel Avala Budva”

Your email address will not be published.

*

Scroll Top

Searching Availability...