Liqeni i Matkës, Shkup & Ohër

Code: 20091533801
2 Ditë / 1 Natë
 • Liqeni i Matkes
 • Liqeni i Matkës, Shkup & Ohër
 • Matka
 • Matka
 • Matka
 • Shtepia e Nene Terezes Shkup
 • Ura e Vardarit Shkup
 • Aleksandri i Madh Shkup
 • Filipi i 2-te
 • Lumi Vardar Shkup
 • Fortesa e Samuelit
 • Ohri
 • Qyteti i vjeter Oher
 • Liqeni i Ohrit

Tour Features

 • Takimi dhe nisja nga Tirana mbrapa stadiumit “Dinamo”, tek Proper Pizza  në orën 06:00.
 • Takimi dhe nisja nga Elbasani përballë kalasë, pranë Rrapit të Bezistanit në orën 07:00.

Liqeni i Matkës Shkup Ohër – 32€/personi
Fundjavë kulturore në Maqedoninë e Veriut.

Dita e Parë: Shkup, Liqeni i Matkës, Ohër

-Takimi edhe procedurat e verifikimit. Guida turistike vazhdon duke ju drejtuar Shkupit prej pikës doganore të Qafë Thanës me ndalesa për kafe dhe tualet përgjate rrugës!
-Vizitojmë qytetin e Shkupit. Vizita jona fillon nga shtëpia e Nënë Terezës, për të kaluar më pas tek sheshi i shatërvanëve “Aleksandri i Madh”, Ura e Gurit, Ura e Artistëve, Blloku i Muzeve, Carshia e Vjetër, etj.
-Kohë e lirë për drekë në Shkup.
-Pas drekës do të kemi një transfertë drejt Kanioneve të Matkës.
-I veshur me bukuri mbresëlënëse dhe i rrethuar me manastire mesjetare, liqenin Matka ku sugjerohet lundrimi (opsionale me pagesë cash sipas dëshirës) do të jetë deri në shpellën Vrelo e cila është listuar si një prej bukurive natyrore më të veçanta në botë.
-Pas vizitës në kanionet e Matkës i drejtohemi qytetit të Ohrit.
-Kohë e lirë per darkë në Ohër.
-Fjetja ne Ohër ne hotel 4*.

Dita e Dytë: Ohër, Shën Naum

-Pas mëngjesit në Hotel, vizitojmë qendrën e qytetit t, monumentin e Shën Klementit, Pazarin e Vjetër, vizitë e dyqanit të famshëm të letrës i cili daton që në shek XVI ku prodhohet letra nga artizani i familjes Ljupco të cilët kanë dhe makinën e shkrimit (GUTENBERG) më të vjetër në Europë, një nga dy ekzemplaret që ekzistojnë sot në botë është në Ohër dhe tjetra në Muzeun e Frankfurtit. Guida turistike përfshin vizitë të Shën Sofisë, e ndërtuar në shek X, mozaikun e katedrales së rrënuar bizantine, teatrin i cili daton që në shek II plk dhe Kalanë e Samuelit(hyrja në Kala është opsionale dhe me pagesë ekstra).
-Kohë e lirë në Ohër për të konsumuar drekën si dhe për shoping.
-Transfertë në Manastirin e Shën Naumit.
-Vizitë e Manastirit të Shën Naumit, manastiri më i rëndësishëm ortodoks të shtetit Maqedonas, i njohur nga të krishterët ortodoksë si mrekullibërës.Mundësi për fotografi pranë burimeve të liqenit të Ohrit.
-Transfertë drejt Tiranës nga dogana e Tushemishtit me ndalesa te shkurtra përgjate rrugës !

Fundi i guidës dhe programit Liqeni i Matkës, Shkup & Ohër

Liqeni Matka! Shkupi & Ohri!

Detajet e udhëtimit

Detajet e udhëtimit

Ju lutem shikoni më poshtë të gjitha detajet e udhëtimit

Nga ku nisemi Tiranë pranë stadiumit “Dinamo”, tek Proper Pizza
Elbasan  (përballe portës së kalasë, pranë rrapit të Bezistanit)
Autobuzat tanë mund t’i dalloni prej logos “Elite Mobility” ose “Elite Travel Agency”
Oraret e nisjes
Elbasani:           07:00
Tirana:              06:00
I lutemi klientëve të jenë 25 minuta para nisjes në vendtakim. Numri i telefonit të shoferit dhe guidës/shoqëruesit do t’ju dërgohet me email apo telefon 12 orë përpara nisjes.
Orari i kthimit Elbasan – Rreth orës 19:30
Tiranë – Rreth orës 20:30
Përfshihen në çmim
Akomodimi në Ohër në Hotel Flamengo 4* me mëngjes
Transporti me autobus komod në të gjitha pikat e lartpërmendura.
Shërbimi profesional i Guidës gjatë gjithë udhëtimit.
Pagesat dhe taksat rrugore e doganore.
NUK përfshihen në çmim
 

Dreka dhe Darka për të dyja ditët e udhëtimit.
Xhiroja me varkë në liqenin e Matkës
Shpenzime personale dhe pije
Gjithçka tjetër që nuk është përmendur më lart.
Nëse jeni të kënaqur me shërbimin jeni të lutur të jepni një shumë simbolike si bakshish për guidën dhe shoferin.

Shumë e rëndësishme:

Karta e identitetit ose pasaporta të jenë të padëmtuara dhe brenda afatit të vlefshmërisë.
Për fëmijët nën 18 vjeç që udhëtojnë vetëm me njërin nga prindërit, duhet një prokurë e posaçme nga prindërit.

Ky udhëtim është i hapur vetëm në datat e mëposhtme. Ju lutemi të kontrolloni kalendarin në të djathtë të ekranit ose të na kontaktoni për çdo pyetje

Agjensia ruan te drejten e kancelimit te udhetimit nëse nuk plotësohet numri minimal i pjesëmarrësve (20 persona) deri në 3 ditë përpara datës së udhëtimit

Rezervoni me ne

Rezervoni me ne

Rezervimi me Elite Travel Agency është i sigurt dhe i thjeshtë

PA KOSTO TË FSHEHURA
Shikoni çdo çmim të mundshëm pa tarifa rezervimi ose kosto të tjera të fshehura.

 

SIGURI NË TRANSAKSIONET TUAJA
Ne ndjekim standardet më të larta të protokolleve të sigurisë për t’i ofruar mysafirëve tanë siguri “online”.

 

POLITIKAT E PRIVATËSISË
Ne interesohemi për privatësinë e të dhënave tuaja personale dhe marrim të gjitha masat për t’u sigurar që jemi duke ecur me hapin e kohës përsa i përket rregullave për mbrojtjen e të dhënave.

 

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT
Rezervimi në faqen tonë është i shpejtë dhe i thjeshtë. Nëse keni kërkesa specifike, ekipi ynë i Operacioneve do të jetë gati për t’ju asistuar.

 

KONFIRMIMI I REZERVIMIT ME E-MAIL
Menjëherë pasi të keni kryer rezervimin, një e-mail me të gjitha detajet e rezervimit do të vijë në adresën tuaj.

 

NDRYSHIME TË REZERVIMIT
Ndryshimi i emrit të personave në udhëtim mund të bëhet deri në 5 ditë përpara fillimit të udhëtimit.
Nëse dëshironi të ndryshoni datën ose specifikat e rezervimit tuaj, mund të na kontaktoni në një nga numrat e telefonit ose me e-mail.

 

POLITIKAT E KANCELIMEVE
Për të përfituar kompensim të plotë për këtë shërbim, duhet të kanceloni të paktën 15 ditë përpara fillimit të udhëtimit.
Anullimi do të quhet se është kryer në momentin që klienti paraqitet personalisht (ose i përfaqësuar nga një pjestar i grupit kur udhëtimi është rezervuar në grup) në njërën nga zyrat e agjencisë ose duke dërguar e-mail në adresën info@etg.al për t’u tërhequr nga marrëdhënia e krijuar me agjencinë.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Liqeni i Matkës, Shkup & Ohër”

Your email address will not be published.

*

Searching Availability...

 

Spoonbill
Scroll Top