Udhëtim në Razëm

Code: 20081333707
Ekskursion brenda ditës
  • Razem
  • Shkoder dhe Razem
  • Razem
  • Pedonalja e Shkodres
  • Debore ne Shkoder
  • Buna dhe Drini
  • Razem
  • Buna dhe Drini
  • Shkodra

Tour Features

► Nisja nga Elbasani në orën 06:00 përballë portës së Kalasë, pranë rrapit të Bezistanit
► Nisja nga Tirana në orën 07:00 mbrapa Stadiumit “Dinamo” përballë Proper Pizza

Ekskursioni   Udhetim ne Razem – 10€/personi
Nisja në datat:

-Takimi dhe nisja duke iu drejtuar Razmës.(ndalesa përgjatë rrugës për tualet, kafe dhe mëngjes)
-Vizita e pare ne fshatin e Shirokes ku do te kei kohe te lire per te konsumuar kafen e mengjesit dhe te shijojme natyren perreth Liqenit te Shkodres.
-Nisemi drejt Razmes, ku koha e qëndrimit për të shijuar natyrën në këtë vend të mrekullueshëm do të jetë 2-3 orë, ku do të kemi mundësi të bëjmë 1 orë ecje përgjatë parkut për ata që dëshirojne dhe kohë e lirë për personat që duan vetëm të relaksohen në qetësine e parkut.
-Drekë e lirë . Mund të konsumohet në formë pikniku personal, mund të zgjidhni ushqimet tradicionale në tavernat dhe restorantet tipike të zonës në Razëm ose në qytetin e Shkodrës, e cila është edhe ndalesa jonë e rradhës.
-Pas vizitës në Razëm i drejtohemi Shkodrës, ku do të kemi kohë të lirë për të shijuar një kafe ose një xhiro në Pedonalen e qytetit.
-Nisja për në rrugën e kthimit.

Fundi i Programit Udhetim ne Razem, Mrekullia e Alpeve
Faleminderit që na zgjodhët

Detajet e Udhëtimit

Detajet e Udhëtimit

Ju lutem shikoni më poshtë të gjitha detajet e udhëtimit

Nga ku nisemi
Tirana (mbrapa Stadiumit “Dinamo” përballë Proper Pizza)
Elbasani  (përballe portës së kalasë, pranë rrapit të Bezistanit)
Autobusët tanë mund t’i dalloni prej logos “Elite Mobility” ose “Elite Travel Group”
Oraret e nisjes Elbasan:          06:00
Tiranë:              07:00
I lutemi klientëve të jenë 25 minuta para nisjes në vendtakim. Numri i telefonit të shoferit dhe guidës/shoqëruesit do tju dërgohet, me email apo telefon 12 orë përpara nisjes.
Orari i kthimit
Elbasan – Rreth orës 20:30
Tiranë – Rreth orës 19:30
Përfshihen në çmim
Shërbimi profesional i guidës gjatë gjithë udhëtimit
Transporti me autobus komod në të gjitha pikat e lartpërmendura.
NUK përfshihen në çmim
 

Dreka
Shpenzime Personale dhe Pije
Gjithçka tjetër që nuk është përmendur më lart
Nëse jeni të kënaqur me shërbimin jeni të lutur të jepni një shumë simbolike si bakshish për guidën dhe shoferin.

Ky udhetim eshte aktiv vetëm në datat e mëposhtme. Ju lutemi të kontrolloni kalendarin në të djathtë të ekranit ose të na kontaktoni për çdo pyetje.

Rezervoni me ne

Rezervoni me ne

Rezervimi me Elite Travel Agency është i sigurt dhe i thjeshtë.

PA KOSTO TË FSHEHURA
Shikoni çdo çmim të mundshëm, pa tarifa rezervimi ose kosto të tjera të fshehura.

SIGURI NE TRANSAKSIONET TUAJA
Ne ndjekim standartet më të larta të protokolleve të sigurisë për t’i ofruar mysafirëve tanë siguri “online”.

POLITIKAT E PRIVATËSISË
Ne interesohemi për privatësinë e të dhënave tuaja personale dhe marrim të gjitha masat për t’u sigurar që jemi duke ecur me hapin e kohës përsa i përket rregullave për mbrojtjen e  të dhënave

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT
Rezervimi në faqen tonë është i shpejtë dhe i thjeshtë. Nëse keni kërkesa specifike, ekipi ynë i Operacioneve do të jetë gati për t’ju asistuar.

KONFIRMIMI I REZERVIMIT ME E-MAIL
Menjëherë pasi të keni kryer rezervimin , një e-mail me të gjitha detajet e rezervimit do të vijë në adresën tuaj

NDRYSHIME TË REZERVIMIT 
Ju mund të ndryshoni datën, specifikat ose personat në rezervimin tuaj pa asnjë kosto ekstra duke na kontaktuar në një nga numrat e telefonit ose adresën e e-mail deri ne 86 orë përpara fillimit të shërbimit.

POLITIKAT E KANCELIMEVE
Pagesa e bërë për këtë ekskursion është e pakthyeshme.
Ju mund të kanceloni deri në 86 orë përpara fillimit të udhëtimit dhe shumën e paguar mund ta transferoni tek një shërbim tjetër, ku diferenca do të kompensohet nga klienti.

SHUMË E RËNDËSISHME

Numri minimal për realizimin e këtij udhëtimi është 20 (njëzet) persona.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Udhëtim në Razëm”

Your email address will not be published.

*

Spoonbill
Scroll Top