Udhëtim në Razëm, Mrekullia e Alpeve

Code: 20081333707
Ekskursion brenda ditës
 • Razem
 • Shkoder dhe Razem
 • Kalaja e Rozafes
 • Lumi i Bunes dhe Liqeni i Shkodres
 • Kalaja e Rozafes
 • Kalaja e Rozafes
 • Lumi i Drinit
 • Razem
 • Buna dhe Drini
 • Buna dhe Drini
 • Shkodra

Tour Features

► Nisja nga Elbasani në orën 06:00 
përballe portës së Kalasë, pranë rrapit të Bezistanit
►Nisja nga Tirana në orën 07:00 mbrapa Stadiumit “Dinamo” përballë Proper Pizza

Ekskursioni   Razëm, Mrekullia E Alpeve – 8€/personi
Nisjet në datë
17,18,24,25,31                   Tetor
1,7,8,14,15,21,22,28,29   Nëntor
5,6,12,13,19,20,26,27      Dhjetor

Udhëtim në Razëm, Mrekullia e Alpeve
-Takimi dhe nisja duke iu drejtuar qytetit te Shkodrës.(ndalesa përgjatë rrugës për tualet dhe kafe)
-Ndalesa e parë do të bëhet në kalanë e Rozafës (hyrja kushton 200lek/person) ku do të vizitojmë muret e Kalasë së Shkodrës me pamje të mrekullueshme të liqenit dhe qytetit të Shkodrës dhe lumenjve Buna dhe Drini.
-Pas vizitës së kalasë, i drejtohemi fshatit turistik të Razmës. Koha e qëndrimit për të shijuar natyrën në këtë vend të mrekullueshëm do të jetë 2-3 orë, ku do të kemi mundësi të bëjmë 1 orë ecje përgjatë parkut për ata që dëshirojne dhe kohë e lirë për personat që duan vetëm të relaksohen ne qetësine e parkut.
-Drekë e lirë në formë pikniku personal, ose mund të zgjidhni ushqimet tradicionale në tavernat dhe restorantet tipike të zonës.
-Nisja për në rrugën e kthimit, me ndalesa përgjatë rrugës, mbërritja në Tiranë.

Fundi i Programit Udhëtim në Razëm, Mrekullia e Alpeve
Faleminderit që na zgjodhët

Detajet e Udhëtimit

Detajet e Udhëtimit

Ju lutem shikoni më poshtë të gjitha detajet e udhëtimit

Nga ku nisemi
Tirana (mbrapa Stadiumit “Dinamo” përballë Proper Pizza)
Elbasani  (përballe portës së kalasë, pranë rrapit të Bezistanit)
Autobusët tanë mund t’i dalloni prej logos “Elite Mobility” ose “Elite Travel Group”
Oraret e nisjesElbasan:          06:00
Tiranë:              07:00
I lutemi klientëve të jenë 25 minuta para nisjes në vendtakim. Numri i telefonit të shoferit dhe guidës/shoqëruesit do tju dërgohet, me email apo telefon 12 orë përpara nisjes.
Orari i kthimit
Elbasan – Rreth orës 21:30
Tiranë – Rreth orës 20:30
Përfshihen në çmim
Shërbimi profesional i guidës gjatë gjithë udhëtimit
Transporti me autobus komod në të gjitha pikat e lartpërmendura.
NUK përfshihen në çmim
 

Dreka
Shpenzime Personale dhe Pije
Hyrja në kalanë e Rozafës(200lek/ person)
Gjithçka tjetër që nuk është përmendur më lart
Nëse jeni të kënaqur me shërbimin jeni të lutur të jepni një shumë simbolike si bakshish për guidën dhe shoferin.

Ky tur eshte i hapur vetëm në datat e mëposhtme. Ju lutemi të kontrolloni kalendarin në të djathtë të ekranit ose të na kontaktoni për çdo pyetje

Rezervoni me ne

Rezervoni me ne

Rezervimi me Elite Travel Agency është i sigurt dhe i thjeshtë.

PA KOSTO TË FSHEHURA
Shikoni çdo çmim të mundshëm, pa tarifa rezervimi ose kosto të tjera të fshehura.

SIGURI NE TRANSAKSIONET TUAJA
Ne ndjekim standartet më të larta të protokolleve të sigurisë për t’i ofruar mysafirëve tanë siguri “online”.

POLITIKAT E PRIVATËSISË
Ne interesohemi për privatësinë e të dhënave tuaja personale dhe marrim të gjitha masat për t’u sigurar që jemi duke ecur me hapin e kohës përsa i përket rregullave për mbrojtjen e  të dhënave

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT
Rezervimi në faqen tonë është i shpejtë dhe i thjeshtë. Nëse keni kërkesa specifike, ekipi ynë i Operacioneve do të jetë gati për t’ju asistuar.

KONFIRMIMI I REZERVIMIT ME E-MAIL
Menjëherë pasi të keni kryer rezervimin , një e-mail me të gjitha detajet e rezervimit do të vijë në adresën tuaj

NDRYSHIME TË REZERVIMIT 
Ju mund të ndryshoni datën, specifikat ose personat në rezervimin tuaj pa asnjë kosto ekstra duke na kontaktuar në një nga numrat e telefonit ose adresën e e-mail deri ne 86 orë përpara fillimit të shërbimit.

POLITIKAT E KANCELIMEVE
Pagesa e bërë për këtë ekskursion është e pakthyeshme.
Ju mund të kanceloni deri në 86 orë përpara fillimit të udhëtimit dhe shumën e paguar mund ta transferoni tek një shërbim tjetër, ku diferenca do të kompensohet nga klienti.

SHUMË E RËNDËSISHME

Numri minimal për realizimin e këtij udhëtimi është 20 (njëzet) persona.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Udhëtim në Razëm, Mrekullia e Alpeve”

Your email address will not be published.

*

Scroll Top

Searching Availability...