Hiking Mali i Rrencit dhe Rana e Hedhun

Code: 20102733891
Ekskursion brenda ditës
 • Mali i Rencit
 • Hiking Mali i Rencit dhe Rana e Hedhun
 • Hiking Mali i Rrencit dhe Rana e Hedhun
 • Hiking Mali i Rrencit dhe Rana e Hedhun
 • Mali i Rencit
 • Hiking Mali i Rrencit dhe Rana e Hedhun
 • Shengjini
 • Hiking Mali i Rencit dhe Rana e Hedhun
 • Rana e Hedhun
 • Hiking Mali i Rrencit dhe Rana e Hedhun
 • Mali i Rencit (11)
 • Mali i Rencit
 • Mali i Rencit
 • Mali i Rencit

Tour Features

Ekskursioni   Hiking Mali i Rrencit dhe Rana e Hedhun- 8€/personi
Nisjet në datë
15,21,22,28,29                  Nëntor
5,6,12,13,19,20,26,27      Dhjetor

► Nisja nga Elbasani ne oren 07:00 përballe portës së Kalasë, pranë rrapit të Bezistanit
► Nisja nga Tirana ne oren 08:00 mbrapa Stadiumit “Dinamo” përballë Proper Pizza

Pas takimit me guiden tuaj edhe procedurave te verifikimit nisemi drejt Shengjinit ku do kemi kohe te lire ne dispozicion. Pas ritakimit fillojme ecjen drejt malit te Rrencit me nje ngjitje te lehte duke lene pas Shëngjinin dhe duke shijuar pamjen qe sa vjen e behet me e bukur. Vazhdojme ecjen permes pyllit ku kalojme permes lendinave plot gjelberim. Ndalese ne lendina per te konsumuar piknikun e marre me vete. Vazhdojme me ecjen drejt ballkonit te vogel ku do kemi mundesine per te shijuar pamjen e mrekullueshme qe na ofron Rana e Hedhun dhe ujin e kalter te detit Adriatik. Fillojme zbritjen e malit ne drejtim te Ranes Hedhun ku do të vazhdojme ecjen përgjatë bregut të detit deri ne momentin e ritakimit me autobuzin. Transferte drejt Tiranes edhe Elbasanit.
Fundi i programit Hiking Mali i Rrencit dhe Rana e Hedhun.

Detajet rreth Hiking:
Distanca: 13 km
Kohëzgjatja: ~4 orë
Niveli i vështirësisë: Mesatar me ngjitje të lehtë

-Shumë e Rëndësishme:
!!Sugjerohet të keni të paktën 1L ujë dhe “snacks” me vete!!
!!Sugjerohen këpucë dhe veshje të përshtatshme për aktivitete në natyrë!!
!!Dreka sugjerohet të konsumohet në formën e piknikut!!
!!Sugjerohet të keni spraj kundra insekteve!!
!!Nëse mbeteni të kënaqur nga shërbimi i guidës dhe shoferit jeni të mirëpritur të jepni një shumë si vlerësim për shërbimin e tyre!!

Faleminderit që na zgjodhët

Detajet e Udhëtimit

Detajet e Udhëtimit

Ju lutem shikoni më poshtë të gjitha detajet e udhëtimit

Nga ku nisemi
Tirana (mbrapa Stadiumit “Dinamo” përballë Proper Pizza)
Elbasani  (përballe portës së kalasë, pranë rrapit të Bezistanit)
Autobusët tanë mund t’i dalloni prej logos “Elite Mobility” ose “Elite Travel Group”
Oraret e nisjes Elbasan:          07:00
Tiranë:              08:00
I lutemi klientëve të jenë 25 minuta para nisjes në vendtakim. Numri i telefonit të shoferit dhe guidës/shoqëruesit do tju dërgohet, me email apo telefon 12 orë përpara nisjes.
Orari i kthimit
Elbasan – Rreth orës 20:30
Tiranë – Rreth orës 19:30
Përfshihen në çmim
Shërbimi profesional i guidës gjatë gjithë udhëtimit
Transporti me autobus komod në të gjitha pikat e lartpërmendura.
NUK përfshihen në çmim
 

Dreka
Shpenzime Personale dhe Pije
Gjithçka tjetër që nuk është përmendur më lart
Nëse jeni të kënaqur me shërbimin jeni të lutur të jepni një shumë simbolike si bakshish për guidën dhe shoferin.

Ky tur eshte i hapur vetëm në datat e mëposhtme. Ju lutemi të kontrolloni kalendarin në të djathtë të ekranit ose të na kontaktoni për çdo pyetje

Rezervoni me ne

Rezervoni me ne

Rezervimi me Elite Travel Agency është i sigurt dhe i thjeshtë.

PA KOSTO TË FSHEHURA
Shikoni çdo çmim të mundshëm, pa tarifa rezervimi ose kosto të tjera të fshehura.

SIGURI NE TRANSAKSIONET TUAJA
Ne ndjekim standartet më të larta të protokolleve të sigurisë për t’i ofruar mysafirëve tanë siguri “online”.

POLITIKAT E PRIVATËSISË
Ne interesohemi për privatësinë e të dhënave tuaja personale dhe marrim të gjitha masat për t’u sigurar që jemi duke ecur me hapin e kohës përsa i përket rregullave për mbrojtjen e  të dhënave

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT
Rezervimi në faqen tonë është i shpejtë dhe i thjeshtë. Nëse keni kërkesa specifike, ekipi ynë i Operacioneve do të jetë gati për t’ju asistuar.

KONFIRMIMI I REZERVIMIT ME E-MAIL
Menjëherë pasi të keni kryer rezervimin , një e-mail me të gjitha detajet e rezervimit do të vijë në adresën tuaj

NDRYSHIME TË REZERVIMIT 
Ju mund të ndryshoni datën, specifikat ose personat në rezervimin tuaj pa asnjë kosto ekstra duke na kontaktuar në një nga numrat e telefonit ose adresën e e-mail deri ne 86 orë përpara fillimit të shërbimit.

POLITIKAT E KANCELIMEVE
Pagesa e bërë për këtë ekskursion është e pakthyeshme.
Ju mund të kanceloni deri në 86 orë përpara fillimit të udhëtimit dhe shumën e paguar mund ta transferoni tek një shërbim tjetër, ku diferenca do të kompensohet nga klienti.

SHUMË E RËNDËSISHME

Numri minimal për realizimin e këtij udhëtimi është 20 (njëzet) persona.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hiking Mali i Rrencit dhe Rana e Hedhun”

Your email address will not be published.

*

Spoonbill
Scroll Top