Blue Kotor Bay Premium SPA Resort

  • Blue Kotor Bay
  • slepping room
  • hall
  • plazh
  • hotel
  • 456987
  • Blue kotor Bay
  • Aerial view Blue Kotor

Tour Features

Kaloni pushimet tuaja në Blue Kotor Bay Premium SPA Resort.

Një ndër hotelet më luksoze jo vetëm të gjirit të Kotorit, por edhe të gjithë rajonit indërtuar Blue Kotor Bay, Premium SPA Resort ju ofron komoditetin dhe qetësinë që ju meritoni. Me nje staf te përkushtuat dhe të trajnuar për t’ju përgjigjur çdo kërkese tuajën.

Politika e tyre adults-only, e bëjnë vendin perfekt për udhetimet tuaja në çift.

Detajet e Udhëtimit

Detajet e Udhëtimit

Ju lutem shikoni më poshtë të gjitha detajet e udhëtimit

Përfshihen në çmim
Fjetja me Mëngjes dhe Darkë (per rezervime gjatë muajve qershor-korrik nuk përfshihet darka)
Perdorimi i plazhit Privat te hotelit
Përdorimi i Pishinës së brendshme, palestrës dhe Saunas
WI-FI në të gjithë hotelin
NUK përfshihen në çmim
Pijet dhe Shpenzimet personale
Taksa Turistike 1.5€/person/natë
Dreka opsionale (25€/person)
Transporti

 

Shumë e Rëndësishme:

Çmimi i Reklamuar është për 1 person/natë
Miminumi i Qëndrimit gjatë muajve  qershor- gusht është 3 net

Rezervoni me ne

Rezervoni me ne

PA KOSTO TË FSHEHURA
Shikoni çdo çmim të mundshëm, pa tarifa rezervimi ose kosto të tjera të fshehura

SIGURI NE TRANSAKSIONET TUAJA
Ne ndjekim standartet më të larta të protokolleve të sigurisë për t’i ofruar mysafirëve tanë siguri “online”.

POLITIKAT E PRIVATËSISË
Ne interesohemi për privatësinë e të dhënave tuaja personale dhe marrim të gjitha masat për t’u sigurar që jemi duke ecur me hapin e kohës përsa i përket rregullave për mbrojtjen e  të dhënave

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT
Rezervimi në faqen tonë është i shpejtë dhe i thjeshtë. Nëse keni kërkesa specifike, ekipi ynë i Operacioneve do të jetë gati për t’ju asistuar.

KONFIRMIMI I REZERVIMIT ME E-MAIL
Menjëherë pasi të keni kryer rezervimin , një e-mail me të gjitha detajet e rezervimit do të vijë në adresën tuaj

NDRYSHIME TË REZERVIMIT
Ndryshimi i Emrit të personave ne udhëtim mund të bëhet deri në 5 ditë perpara fillimit të udhëtimit
Nëse dëshironi të ndryshoni datën ose specifikat e rezervimit tuaj, ju mund të na kontaktoni në nje nga numrat e telefonit ose adresën e e-mail.

POLITIKAT E KANCELIMEVE
Për të përfituar kompensim të plotë për këtë shërbim, duhet të kanceloni të paktën 15 ditë përpara fillimit të udhëtimit.
Anullimi do të quhet se është kryer në momentin që klienti paraqitet personalisht (ose i përfaqësuar nga një pjestar i grupit kur udhëtimi është rezervuar në grup) në njërën nga zyrat e agjencisë, ose duke dërguar email në adresën info@etg.al për t’u tërhequr nga marrëdhënia e krijuar me agjencinë.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Blue Kotor Bay Premium SPA Resort”

Your email address will not be published.

*

 

Spoonbill
Scroll Top