Bistra Resort Mavrovo

 • Recepsioni Bistra Hotel
 • спа-4
 • спа-5
 • Hotel Bistra
 • restoran
 • Lounge – Bistra
 • Lobby
 • спа
 • спа-1
 • спа-2
 • спа-3
 • 009_0
 • Hotel Avala Budva
 • Hotel Sport
 • Hotel Sport

Tour Features

Kaloni pushimet tuaja në Bistra Resort Mavrovo

Bistra Resort Mavrovo eshte nje resort i pozicionuar ne Mavrove, dhe ka tre Hotele te kategorive te ndryshme:

Hotel BISTRA
: Hoteli “Bistra” është vendosur në rrëzë të malit Bistra, afër liqenit Mavrovo dheteleferikeve, duke çuar në terrenet e mrekullueshme të skijimit. Dhoma të rregulluara bukur me vaska të nxehta ose dushe, tualete, telefona dhe aparate televizive. “Bistra” ka apartamente të reja të pajisura ekskluzivisht me vaska të nxehta dhe dushe.
Disponon Qendren SPA me pishine te brendshme , Palester dhe Sauna.

Hotel SPORT
 : “Sport Hotel Mavrovo” ndodhet në qendrën sportive të fshatit Mavrovo, vetëm disa metra larg Liqenit të Mavrovës dhe bën një pikë fokale të shkëlqyeshme nga e cila filloni të gjitha aktivitetet tuaja të përditshme.
Të gjitha dhomat janë të pajisura me një banjo private, TV satelitor dhe një telefon direkt.
“Sport Hotel Mavrovo” ofron strehimin më të përballueshëm në Qendrën e Skijimit Mavrovo, gjatë gjithë vitit.

Hotel Lodge Hotel Lodge ndodhet në zemër të Qendrës së Skijimit Mavrovo, vetëm disa metra larg tre ashensorëve të karrigeve. Hotel Lodge ofron të gjitha lehtësitë e një hoteli luksoz të vendpushimit të skive.Hoteli ka dhoma të ftuara të rregulluara mjeshtërisht, të pajisura me banjo private, një banjë spa, një telefon direkt dhe një TV satelitor.
**Hotel Lodge eshte funksional vetem gjate muajve te Dimrit.

Detajet e Udhëtimit

Detajet e Udhëtimit

Ju lutem shikoni më poshtë të gjitha detajet e udhëtimit

Përfshihen në çmim
Fjetja dhe mëngjesi
Përdorimi i Pishinës së brendshme, palestrës dhe Sauna
Taksa Turistike
Parkimi
WI-FI në të gjithë hotelin
NUK përfshihen në çmim
Pijet dhe Shpenzimet personale
Dreka opsionale (15€/person)
Darka opsionale (15€/person)
Transporti

 

Shumë e Rëndësishme:

Çmimi i Reklamuar është për 1 person/natë

Politikat e fëmijëve

Foshnjet janë pa pagesë në të njejtin krevat me prindërit ( mosha 0-3.99 vjeç)
Fëmijë paguajnë 20 Euro/natë (mosha 4-11.99 vjeç )
Nga mosha 12 vjeç do të konsiderohen si të rritur dhe paguajnë 35€/person/natë (në krevat personal)

Rezervoni me ne

Rezervoni me ne

PA KOSTO TË FSHEHURA
Shikoni çdo çmim të mundshëm, pa tarifa rezervimi ose kosto të tjera të fshehura

SIGURI NE TRANSAKSIONET TUAJA
Ne ndjekim standartet më të larta të protokolleve të sigurisë për t’i ofruar mysafirëve tanë siguri “online”.

POLITIKAT E PRIVATËSISË
Ne interesohemi për privatësinë e të dhënave tuaja personale dhe marrim të gjitha masat për t’u sigurar që jemi duke ecur me hapin e kohës përsa i përket rregullave për mbrojtjen e  të dhënave

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT
Rezervimi në faqen tonë është i shpejtë dhe i thjeshtë. Nëse keni kërkesa specifike, ekipi ynë i Operacioneve do të jetë gati për t’ju asistuar.

KONFIRMIMI I REZERVIMIT ME E-MAIL
Menjëherë pasi të keni kryer rezervimin , një e-mail me të gjitha detajet e rezervimit do të vijë në adresën tuaj

NDRYSHIME TË REZERVIMIT
Ndryshimi i Emrit të personave ne udhëtim mund të bëhet deri në 5 ditë perpara fillimit të udhëtimit
Nëse dëshironi të ndryshoni datën ose specifikat e rezervimit tuaj, ju mund të na kontaktoni në nje nga numrat e telefonit ose adresën e e-mail.

POLITIKAT E KANCELIMEVE
Për të përfituar kompensim të plotë për këtë shërbim, duhet të kanceloni të paktën 15 ditë përpara fillimit të udhëtimit.
Anullimi do të quhet se është kryer në momentin që klienti paraqitet personalisht (ose i përfaqësuar nga një pjestar i grupit kur udhëtimi është rezervuar në grup) në njërën nga zyrat e agjencisë, ose duke dërguar email në adresën [email protected] për t’u tërhequr nga marrëdhënia e krijuar me agjencinë.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bistra Resort Mavrovo”

Your email address will not be published.

*

Scroll Top

Searching Availability...