Hotel Slovenska Plaza Budva

 • Slovenska Plaza Elite Travel Agency
 • Slovenska Plaza Budva Elite Travel Agency
 • Slovenska Plaza Budva Elite Travel Agency
 • Slovenska Plaza Restaurant Elite Travel AgencySlovenska Plaza Restaurant Elite Travel Agency
 • Slovenska Plaza Restaurant Elite Travel Agency
 • Slovenska Plaza Restaurant Elite Travel Agency
 • Slovenska Plaza Pool Elite Travel Agency
 • Slovenska Plaza Elite Travel Agency
 • Slovenska Plaza Elite Travel Agency
 • Slovenska Plaza Garden Elite Travel Agency
 • Slovenska Plaza Garden Elite Travel Agency

Tour Features

Hotel Slovenska Plaza ndodhet vetëm 5 minuta në këmbë nga Plazhi “Slovenska Plaza”. Ky vendpushim sezonal i relaksuar është 2 km nga Qyteti i Vjetër i Budvës, i formuar si një fshat turistik .

Ju nuk keni nevojë të largoheni nga fshati pasi gjithçka që ju nevojitet për një pushim të këndshëm është atje. Dyqane suveniresh, pishina, bare dhe kopshte shumë të bukura.

Në Hotel ndodhen 3 restorante, 3 bare dhe 2 pishina të hapura me ujë të kripur. Facilitetet shtesë përfshijnë klasa noti për fëmijë, së bashku me një palestër dhe një sauna.

 

Detajet e Hotelit

Detajet e Hotelit

Ju lutem shikoni më poshtë të gjitha detajet e hotelit

Përfshihen në çmim
Fjetja, Mëngjesi dhe Darka
Wi-Fi
Përdorimi i pishinës
NUK përfshihen në çmim
Transporti me automjetin tuaj personal
Parkimi me pagesë ekstra pranë recepsionit

 

Shumë e Rëndësishme:

Çmimi i Reklamuar është për 1 person/natë

Politikat e fëmijëve

-Foshnjet përfitojnë “baby-cot” pa pagesë (mosha 0-1.99 vjeç)
-Fëmijët përfitojn 30% zbritje (mosha 2-11.99 vjec)
-Nga mosha 12 vjeç konsiderohen si të rritur dhe përfitojnë 10% zbritje në krevat personal, në dhomë familjare ose në dhomë dyshe me dy të rritur

 

Rezervoni me ne

Rezervoni me ne

PA KOSTO TË FSHEHURA
Shikoni çdo çmim të mundshëm, pa tarifa rezervimi ose kosto të tjera të fshehura

SIGURI NE TRANSAKSIONET TUAJA
Ne ndjekim standartet më të larta të protokolleve të sigurisë për t’i ofruar mysafirëve tanë siguri “online”.

POLITIKAT E PRIVATËSISË
Ne interesohemi për privatësinë e të dhënave tuaja personale dhe marrim të gjitha masat për t’u sigurar që jemi duke ecur me hapin e kohës përsa i përket rregullave për mbrojtjen e  të dhënave

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT
Rezervimi në faqen tonë është i shpejtë dhe i thjeshtë. Nëse keni kërkesa specifike, ekipi ynë i Operacioneve do të jetë gati për t’ju asistuar.

KONFIRMIMI I REZERVIMIT ME E-MAIL
Menjëherë pasi të keni kryer rezervimin , një e-mail me të gjitha detajet e rezervimit do të vijë në adresën tuaj

NDRYSHIME TË REZERVIMIT
Ndryshimi i Emrit të personave ne udhëtim mund të bëhet deri në 5 ditë perpara fillimit të udhëtimit
Nëse dëshironi të ndryshoni datën ose specifikat e rezervimit tuaj, ju mund të na kontaktoni në nje nga numrat e telefonit ose adresën e e-mail.

POLITIKAT E KANCELIMEVE
Për të përfituar kompensim të plotë për këtë shërbim, duhet të kanceloni të paktën 15 ditë përpara fillimit të udhëtimit.
Anullimi do të quhet se është kryer në momentin që klienti paraqitet personalisht (ose i përfaqësuar nga një pjestar i grupit kur udhëtimi është rezervuar në grup) në njërën nga zyrat e agjencisë, ose duke dërguar email në adresën [email protected] për t’u tërhequr nga marrëdhënia e krijuar me agjencinë.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hotel Slovenska Plaza Budva”

Your email address will not be published.

*

Scroll Top

Searching Availability...